top of page
Asfalttimaalausta ja Pesupalvelua
Luotettava-Kumppani-logo_verkkosivuille.

Lamini Oy on suomalainen vuonna 2007 perustettu perheyritys.

Päätoimialamme ovat parkkiruutujen maalaukset sekä erilaiset pesupalvelut.

Lamini Oy on pääkaupunkiseudun alueella (Helsinki, Espoo, Vantaa) toimiva yhtiö jonka alaa ovat parkkiruutujen maalaukset.  Hoidamme myös keltaiset varoitus-viivat ja pysäköintikieltomerkinnät, suuntanuolet, invamerkit yms.

Työt suoritetaan käsin telalla ja käytämme vain laadukkaita katumaaleja (kotimaisia tie- ja katumaaleja) spraymaalien sijaan. Ruutuviivan leveys on 10cm ja niiden pituus noin 5m.

Ruutujen leveys on tavallisimmin noin 2,4 metriä. Tarvittaessa mitoitamme ruudut halutun levyisiksi. 

Maalaustekniikka sallii maalauksen autojen ollessa parkkialueella mikäli ne eivät ole maalattavien viivojen päällä.

Maali kuivuu noin 20 minuutissa. Maalin pysyvyys riippuu asfaltin laadusta, puhtaudesta ja kulutuksesta, mutta parhaimmillaan maalausväli on ollut useamman vuoden.

 

Työt suoritetaan säävarauksella ja tarvittaessa hoidamme tiedotteet taloyhtiön autoileville asukkaille.

- Teemme töitä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Töherrykset, roskat ja kaikkinainen ilkivalta tuovat turvattomuutta ja aiheuttavat vahinkoa jo rakennetulle ympäristölle. Esim kokonaisen asuinalueen arvo voi jopa laskea huomattavasti ja ihmiset voivat alkaa karttaa ko. aluetta. Ainoa oikea tapa on poistaa töherrykset heti niiden ilmestyttyä ja pitää pinnat puhtaana.

Töherryksille alttiilla paikalla olevan rakennuksen pinnat kannattaa suojata töhertelyjen varalta erityisellä suoja-aineella, jolloin itse pinnan puhdistus on nopeaa ja töherrykset irtoavat jopa käyttämättä kemiallisia pesuaineita.

Suojaus nopeuttaa ja helpottaa materiaalipinnan puhdistamista, mikä on paitsi taloudellista, myös pintamateriaalien kestävyyden kannalta se on erittäin suositeltavaa. Pintasuojaus sopii kaikenlaisille pinnoille.

Suurten ilmastointijärjestelmien lauhduttimet ovat kovan rasituksen alla kun laskevat valtavat määrät ilmaa ja sen mukana epäpuhtauksia, jotka pinttyvät kennoston rakenteisiin. Tämä vaikuttaa kiertävän ilman määrään vähentävästi ja alentaa laitteiston tehoja sekä nostaa vastaavasti kustannuksia huomattavasti. 

page-currently-under-construction_pieni.
AA-2020_logo.png

Tavoitat meidät numerosta

 

045 111 7687

Soita tai laita viestiä!

laminioy@luukku.com

bottom of page