Asfalttimaalausta ja Pesupalvelua
Luotettava-Kumppani-logo_verkkosivuille.

MAALAUSPALVELUT

PESUPALVELUT

Lamini Oy hoitaa ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella kaikki tiemerkinnät. Käytämme suomalaisiin ja skandinaavisiin olosuhteisiin suunniteltuja laadukkaita ja ympäristöystävällisiä Suomessa valmistettuja merkintämateriaaleja. Olemme erikoistuneet muun muassa parkkiruutujen, parkkihallien viivojen ja teollisuushallien lattiamerkintöjen maalaukseen. Palvelemme pääkaupunkiseudulla tai sopimuksen mukaan.

22385-200_valk.png
PARKKIVIIVAT
ERIKOISMERKINNÄT

Yksinkertaisin ratkaisu pysäköinnin ohjaamiseen ja uusien pysäköintipaikkojen luomiseen on pysäköintialueen merkitseminen. 

Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi ajoratamerkinnät, suuntanuolet, invalidipaikat, suojatiet ja muut erikoismerkinnät.

Tiilikattojen sammaleenpoistot, kostea sammalpeite lisää merkittävästi katon kuormitusta ja lyhentää katon kestoikää. Rakennusmateriaalien puhdistusta työmaalla ennen asennustyön aloittamista tai sen jälkeen.


Suoritamme myös:

Yrityksen kaluston, kuorma-autojen ja erilaisten työkoneiden, kuten kaivinkoneiden, aggregaattivaunujen ja parakkien säilyttäminen vartioimattomassa, tai huonosti vartioitavassa tilassa, yleisellä tiellä tai työmaa-alueella, altistaa omaisuuden ilkivallalle ja töhrimiselle.

Kuorma-autojen ja työkoneiden pesut kuten maansiirtokoneet, kaivinkoneet, kontit, työmaaparakit, veneet, jätekatokset jne.

Joskus töherryksien poistaminen normaalein keinoin on mahdotonta, tällöin suoritamme tarvittaessa KORJAUSMAALAUSTA paikan päällä.

Graffitien poistaminen kiinteistöjen ulko- ja sisäpinnoilta

Useimmiten graffiti on spraymaalia tai tussia, mutta myös muita maaleja ja värjääviä aineita käytetään "puumerkkien" tekemiseen.

Töherrykset poistetaan erilaisin menetelmin tilanteen mukaan, pintoja säästäen. Julkisivun puhdistaminen ei ole vain kosmeettinen tekijä, vaan se on myös tärkeä osa kiinteistön kunnon ylläpitoa.

PARKKIHALLIT
VARASTOT/ LAITOKSET
GRAFFITIEN POISTOT
spraycan.png
KATTOJEN PESUA

Tarjoamme erilaisia ratkaisuja pysäköintitalojen merkitsemiseen ja valmiiden suunnitelmien toteuttamista.

Selkeästi merkitty ja kunnostettu tuotantolaitos on myös visuaalisesti näkyvä ja tukee osaltaan rakennuksessa tapahtuvan toiminnan ohjausta.

Poistamme graffitit sekä töherrykset, sekä suojaamme pinnat likaa ja uusia töherryksiä vastaan.

Poistamme sammaleen tiilikatoista, puhdistamme syöksyputket ja kourut sekä tarvittaessa vaihdamme vaurioituneita tiilejä katoilla.

Työt suoritetaan säävarauksella.

Ilman kosteuden ollessa yli 80 % tai lämpötilan ollessa alle 8° maali ei kuivu, joten maalausta ei suoriteta. Tarvittaessa hoidamme tiedotteet taloyhtiön autoileville asukkaille.

Teemme töitä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tavoitat meidät numerosta

 

045 111 7687

Soita tai laita viestiä!

laminioy@luukku.com