top of page
Asfalttimaalausta ja Pesupalvelua

Lamini Oy hoitaa ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella kaikki tiemerkinnät. Käytämme suomalaisiin ja skandinaavisiin olosuhteisiin suunniteltuja laadukkaita ja ympäristöystävällisiä Suomessa valmistettuja merkintämateriaaleja. Olemme erikoistuneet muun muassa parkkiruutujen, parkkihallien viivojen ja teollisuushallien lattiamerkintöjen maalaukseen. Palvelemme pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla tai sopimuksen mukaan.

Hoidamme myös keltaiset varoitusviivat ja pysäköintikieltomerkinnät, suuntanuolet, invamerkit yms.

22385-200_valk.png
PARKKIVIIVAT
ERIKOISMERKINNÄT
PARKKIHALLIT
VARASTOT/ LAITOKSET

Yksinkertaisin ratkaisu pysäköinnin ohjaamiseen ja uusien pysäköintipaikkojen luomiseen on pysäköintialueen merkitseminen. 

Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi ajoratamerkinnät, suuntanuolet, invalidipaikat, suojatiet ja muut erikoismerkinnät.

Tarjoamme erilaisia ratkaisuja pysäköintitalojen merkitsemiseen ja valmiiden suunnitelmien toteuttamista.

Selkeästi merkitty ja kunnostettu tuotantolaitos on myös visuaalisesti näkyvä ja tukee osaltaan rakennuksessa tapahtuvan toiminnan ohjausta.

Maalaustyöt suoritetaan säävarauksella.

Ilman kosteuden ollessa yli 80 % tai lämpötilan ollessa alle 8° maali ei kuivu, joten maalausta ei suoriteta. Tarvittaessa hoidamme tiedotteet taloyhtiön autoileville asukkaille. Teemme töitä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ikkunahuoltomme kattaa seuraavat palvelut:

Tarkastamme ikkunoiden kunnon ja energiatehokkuuden.

Laadimme selvityksen tarvittavista huolto- ja korjaustöistä.

Vaihdamme tarvittaessa tiivisteet.

Asennamme korvausilmaventtiilit, joilla ilma saadaan ohjattua hallitusti suodattimen kautta sisälle kiinteistöön.

Korjaamme tai vaihdamme saranat ja vetimet.

Huollamme muut ikkunan toimintaan vaikuttavat mekanismit.

Palvelu paketoidaan aina tapauskohtaisesti kohteesi ja toiveesi mukaan. Voit kääntyä puoleemme, olipa kyseessä sitten pieni ikkunahuolto tai suuri urakka. Toteutamme kaikki työt ammattitaidolla!

Pesupalvelumme kattaa myös kiinteistöjen julkisivujen eri puhdistuskohteita, mm. graffitien poistoa, Tiilikattojen sammaleenpoistot, kiinteistöjen seiniltä punalevän poistoa (betoniruosteen poisto) sekä Kiinteistöjen katoilla olevien ilmastointijärjestelmien lauhduttimien pesuja. Käytämme kaikissa kohteissamme niihin tarkoituksiin soveltuvia ammattitason pesuaineita.

LAUHDUTTIMIEN
PESU
KATTOJEN PESUA
GRAFFITIEN POISTOT
spraycan.png
PUNALEVÄN POISTO

Suoritamme myös kiinteistöissä olevien ilmastointijärjestelmien lauhduttimien puhdistusta ja pesua. Suurten ilmastointi-järjestelmien lauhduttimet ovat likaisina kovan rasituksen alla, niiden kautta kulkee  valtavat määrät ilmaa. likaisuus vaikuttaa kiertävän ilman määrään vähentävästi ja alentaa laitteiston tehoja sekä nostaa vastaavasti kustannuksia huomattavasti. 

Poistamme sammaleen tiilikatoista, puhdistamme syöksyputket ja kourut sekä tarvittaessa vaihdamme vaurioituneita tiilejä katoilla.

Poistamme graffitit sekä töherrykset, sekä suojaamme pinnat likaa ja uusia töherryksiä vastaan.

Punalevä on nykyisin suuri ongelma joka vaatii asiansa osaavan ammattilaisen sekä ammattikäyttöön tarkoitetut työvälineet.

bottom of page